Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

Wij laten uw bedrijf groeien door online marketing.

Doe beroep op professionals die voor een ROI-gedreven groei kunnen zorgen.

We nemen uw online & performance marketing over en geven het de aandacht die uw bedrijf verdient. Wij zorgen ervoor dat er een duidelijke structuur in uw campagnes zit en dat uw bedrijf opvalt, de juiste doelgroepen bereikt en converteert waar nodig.

Wat is SEA?

Search Engine Advertising oftewel SEA is cruciaal in een business. Consumenten zitten dagelijks op het internet met de intentie om jouw business te vinden. SEA geeft ons de mogelijkheid om bedrijven te promoten in zoekmachines zoals Google en Bing.

Door op deze zoekmachines te gaan adverteren zorgen we dat mensen jouw bedrijf vinden en dus ook jou diensten of producten gaan afnemen/kopen.

Wat is SEO?

SEO is het geheel van verschillende manieren die je website beter vindbaar maken door zoekmachines als doel hebben. 

Het beperkt zich dus niet enkel tot blogs schrijven op sleutelwoorden, maar ook het structureren van de website zodat de zoekmachines hem beter begrijpen. 

Je genereert dus dadelijk meer trafiek op je website door hierop in te zetten.

Wat is Social Advertising?

Social advertising op platformen als Facebook, LinkedIn, Instagram, Tik Tok en Twitter is ideaal om jouw diensten en producten uit te lichten.
Met de mogelijkheid van zeer gerichte targeting methodes kunnen we samen met jou zorgen dat jouw doelgroep de juiste content te zien krijgt op de juiste moment.

Online marketing strategie

Het online landschap is zo groot aan het worden dat mensen vaak de bomen door het bos niet meer zien. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om je business online te promoten.


Ben jij ook zo iemand of weet je niet waar te beginnen? Dan kan Ads At Steak jou helpen de juiste online marketing strategie te bepalen. We ondersteunen jou graag bij het maken van een online marketing strategie op maat.

Wat is Data & Analytics?

In online marketing is er geen uitspraak ouder dan “meten is weten”. Het is ook een uitspraak die zeer veel waarde heeft. Het gedrag op je website meten is van cruciaal belang voor elke bedrijf.

Het is de basis voor het bepalen van jou online strategie.
Tools als Google Analytics goed inrichten in dus zeer belangrijk voor je bedrijf en dus ook een van onze focuspunten wanneer wij jouw helpen.

Samenwerken?

Ben je geïnteresseerd in een van online diensten? Of heb je advies nodig bij je online marketing strategie?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons.