Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

Aan de slag met Search Engine Advertising.

Gericht op je doelgroep adverteren.

Op basis van gedegen vooronderzoek bepalen wij jouw doelgroepen, persona’s, niches en sectoren.

Betalende search marketing is een van de beste methodes om je bedrijf de constante stroom inkomend verkeer te geven via relevante zoekwoorden. 

01
01
Search Advertising

Verhoog je conversies met search ads in Google en Bing. Binnen performance marketing zijn search ads de beste manier om de intentie van de consument op te vangen. De consument gaat in Google en Bing steeds op zoek naar diensten en producten. Deze tools geven ons de mogelijkheid om er op het juiste moment met een gerichte boodschap te staan en de consument te overtuigen van jouw product. Wil je dus niet dat ze naar de concurrent gaan? Dan zijn search ads voor jou de manier om je verkoop te verhogen.

02
02
Youtube Advertising

Een vaak vergeten netwerk is YouTube. YouTube is na Google de grootste zoekmachine en tevens een volwaardig TV-kanaal (als we de kijkers vergelijken). Bovendien is YouTube een zeer goedkoop kanaal om veel bereik en visibiliteit te geven aan je merk. Ook is, in tegenstelling tot TV, YouTube een perfect meetbaar kanaal. Je kan dus perfect analyseren welke resultaten er uit je campagnes gekomen is.

03
03
Display Advertising

Consumenten doen zeer veel onderzoek voor ze iets kopen. Voor ze een beslissing nemen spenderen ze heel veel tijd op websites. Display advertising biedt ons de mogelijkheid om op die plaatsen een gepaste boodschap te tonen en consumenten te overtuigen. Wil je je merk, diensten of producten in de markt zetten bij veel mensen? Denk dan zeker eens aan Display advertising. Een kanaal dat zowel gebruikt kan worden voor verkopen als voor awareness.

04
04
Shopping Ads

Google is niet alleen de grootste zoekmachine maar het is ook nog eens een van de grootste prijsvergelijkers. Vele consumenten vergelijken de prijzen van producten via Google Shopping. Heb je dus veel producten aan te bieden dan kunnen Google Shopping ads dus ook voor jouw bedrijf van cruciaal belang zijn om omzet te genereren met je online performance marketing.

SEA

Helemaal op jouw lijf geschreven?

Doe je al SEA of wil je er meer over weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een audit of meer informatie.