Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS
Social Media Advertising

Kies de juiste doelgroep

Om de juiste doelgroep te bereiken moet je goed afwegen welk kanaal je hiervoor het beste gebruikt. Social media kanalen zijn hierin een optie om extra verkopen te generen of gewoon je merk inspirationeel in de kijker te zetten.

01
01
Facebook Advertising

Facebook is een kanaal dat ook belangrijk is voor je bedrijf. Een goede facebook pagina met leuke content voor de consument kan ook veel vertrouwen geven aan de consument. Door op constante basis leuke content te voorzien en daarnaast ook de nodige dark posts om je doelgroep interessant aanbiedingen te geven ga je je doelgroep en omzet kunnen doen groeien.

02
02
Linkedin Advertising

Ben je een B2B bedrijf of wil je als bedrijf vacatures vullen dan is LinkedIn zeker iets voor jou. LinkedIn is een groot B2B platform waarin je kwalitatieve content en vacatures kan verspreiden om de juiste doelgroepen te beïnvloeden.

03
03
Instagram Advertising

Instagram is de laatste jaren van essentieel belang in je social media strategie. Het aandeel in gebruikers stijgt de laatste jaren zeer hard. Het is dan ook een kanaal dat ook belangrijk kan zijn voor jouw bedrijf. Je kan er makkelijk consumenten inspireren en aanbiedingen tonen. Het is ook een uitstekend kanaal om voor een relatief goedkope prijs zeer veel bereik te halen.

04
04
Tik Tok Advertising

Tik Tok is het netwerk dat de laatste maanden het meeste aanzien heeft gekregen. Sinds Tik Tok nu ook advertenties toelaat op zijn kanaal is het een van de kanalen om de jongere generatie te bereiken.

Is social media wat jij zoekt?

Ben je al actief met social media en kan je wat hulp gebruiken of wil je graag starten?
Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie